Over Aquamatic

In 1996 is aqua-matic servicedienst door  Leon opgericht. Eerst begonnen in Amsterdam en later in Hoorn. Na het behalen van het technische diploma MTS ben ik bij diverse  technische  bedrijven gaan werken en heb daar veel ervaring  en kennis vergaard.  Omdat ik graag een eigen zaak wilde runnen heb ik besloten om in 1996  deze stap te nemen. Het is steeds weer opnieuw een uitdaging om een defect apparaat  weer in orde te krijgen. En geen  enkele reparatie is hetzelfde. Daarom  vind ik dit werk erg boeiend om te doen. En u als klant is weer blij als het weer werkt.

Mijn werkzaamheden

De werkzaamheden van aquamatic service dienst  zijn het repareren  en onderhouden van ovens , magnetrons wasautomaten, zowel voor- als bovenladers, wasdrogers ( afvoerdrogers, condensdrogers, warmtepompdrogers), vaatwassers zowel inbouw als vrijstaand.

Daarnaast levert aquamatic alle  merken apparaten nieuw met fabrieksgarantie. Ook inbouwapparaten worden zorgvuldig geplaatst. Dit varieerd van inbouwvaatwassers, inbouwkoelkasten, ovens, kookplaten, inductieplaten. De leverancier is www.terheegde.nl. Voor het inbouwen van  inbouwapparaten kunt u op aquamatic rekenen. Het rayon waar aquamatic zijn diensten verleent is Hoorn  en omgeving tot en met Amsterdam en omgeving. Van Herengracht tot aan Lutjebroek.

Wat kan  aquamatic voor u betekenen; heeft u een storing aan een wasmachine omdat het water erin blijft staan  of de trommel draait niet rond, heeft u een vaatwasser en de deur valt vanzelf open, wordt de wasdroger niet warm of draait de trommel niet,  dan kan aquamatic uw machine weer snel repareren.  Met een grote voorraad onderdelen van de meest voorkomende merken in de service bus kan een defect onderdeel snel vervangen worden  door een nieuwe.

Advies van de monteur

Wat kunt u zelf doen om een storing te verhelpen; Bij uw wasmachine gebruik waspoeder in plaats van vloeibaar , reinig het filter eens per maand, zet de deur open na het gebruik en zorg dat het manchet droog is dit voorkomt schimmelvorming.

Bij wasdrogers; maak regelmatig alle lucht kanalen schoon met een ronde borstel of ragger en ook de zeven en niet te vergeten de condensor onderin. Hierdoor is de droger sneller door het programma heen. En laat eens in de paar jaar het verwarmingselement schoonmaken door aquamatic.

Onze klanten

In meer dan 20 jaar heeft aquamatic servicedienst een grote klanten kring opgebouwd. Zo repareert aquamatic o.a. voor de Kinderkorf www.kinderkorf.nl met vestigingen in Diemen en Amstelveen, Timex, Dansschool Kluvert. Sauna Grosthuizen. Hilm market, Groothandel in Aziatische producten Herman Kuiper www.hermankuijper.com, Hotel Agora www.hotelagora.nl,  Café Thijssen www.cafethijssen.nl en Basic and Extreme kappers www.basicandextreme.nl. Een ander groot voordeel van een reparatie ten opzichte van  het vervangen van een wasmachine, droogautomaat of afwasmachine is dat  het beter is voor het milieu. In plaats van  een wasmachine of ander apparaat weg te doen kan het vaak gewoon gerepareerd worden. Regelmatig kom ik  gevallen tegen waarbij een verstopping of ander  storing of  defect weer snel opgelost kan worden. Toch stond  men al op het punt  om een nieuwe wasmachine of ander toestel  te gaan kopen!

Meest gestelde vragen

Welke merken repareert u?

Bij Aqua-Matic repareren Bosch, Siemens, AEG, Pelgrim, Ariston, Miele, Samsung, LG, Whirlpool, Atag, Zanussi, Ikea. Maar ook kleinere en meer onbekende merken repareren wij.

Rekenen jullie voorrij kosten?

Nee wij rekenen geen voorrij kosten. We zijn immers niet voor niets de voordeligste witgoed monteur van Hoorn

Kunnen we bij u pinnen?

U kunt met internetbankieren betalen

Wanneer kunt u langs komen?

Wij garanderen bij bevestiging van uw probleem dat wij binnen 24 uur aan huis zijn, zodat wij u zo snel mogelijk uit de brand kunnen helpen